THE MAN WITH THE PAN

Hoe jij eet, kookt, en leeft moet je lekker zelf weten. Dus als jij TMWTP gebruikt om een werelds maal op tafel te zetten is dat ten eerste omdat je zintuigen daarom vragen. Smaak geeft het leven glans! Extra fijn is dat je dan 100% natuurlijk en verantwoord bezig bent. Geen tijd? Geen nood. Met onze specerijenmixen kan je binnen no time alle kanten op.

TMWTP zeg je? Dat is: jezelf blij maken met een feestmaal uit een 100% betrouwbaar, glutenvrij pakje. Natuurlijk vrij van zooi als msg’s, opvulvetten, pepsuikers en kunstmatige trucjes om “meer smaak” op jouw bord te krijgen. TMWTP gaat voorbij aan vluchtige trends en ellenlange ingrediëntenlijsten. En, dat dan weer wel, garandeert ongehoorde smaakexplosies, verwijzend naar reizen in al dan niet exotische oorden.

THE MAN

Toen Gertjan van Mook als fotograaf de uithoeken van de wereld afstruinde raakte hij gefascineerd door de daar aangetroffen rijkheid aan eetculturen. Eten bleek een reis op zich; wat op het bord ligt de sleutel tot de gelukzalige ziel. Mook vertaalde zijn exotische observaties naar rijke smaken en eerlijke gerechten in de vorm van een hoofdstedelijk smakenlab. Het gastronomisch experiment legde de basis voor zijn eigengereide, ludieke clean food label The Man With The Pan, ofterwijl TMWTP. Een uniek merk waar Van Mooks passies – fotografie, reizen en eten – elkaar natuurlijkerwijs treffen.

THE  PAN

In Amsterdam zag Van Mook hoe een zuiver gemaakt pakje bomvol specerijen nog veel meer mensen kon beroeren. TMWTP groeide uit tot keurmerk voor écht en werelds eten. Lees: spannende hedendaagse interpretaties op klassieke wereldgerechten, samengesteld door een team van reislustige chefs. We waarschuwen voor groots effect, met slechts een aantal eerlijke basis ingrediënten.

Wist je dat je met één specerijenmix tot zes verschillende gerechten kan bereiden? Download het gratis TMWTP receptenboek voor nog meer kookinspiratie.

Eet smakelijk!