Bezorgen & Retour

Zodra wij je bestelling en betaling hebben ontvangen en de noodzakelijke controle hebben uitgevoerd, gaan wij de bestelling uitleveren. Mocht er onverhoopt iets met je order aan de hand zijn, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Zorg er daarom altijd voor dat je persoonsgegevens kloppen. Dit contact zal in veel gevallen per mail gaan. Je ontvangt ook een bevestiging per mail wanneer je pakket verstuurd is. Tevens ontvang je een track en trace code zodat je ook zelf jouw pakket online kunt volgen.

LET OP: De volgende informatie geldt alleen voor de Roasted Salt Box. Voor alle andere producten (d.w.z. de producten waarbij u wordt doorverwezen naar de webshop van Foodelicious) geldt de informatie van Foodelicious, die hier te vinden is.

BEZORGEN:

Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk af te leveren. In de regel duurt een levering 1 tot 3 werkdagen. Bestellingen gedaan voor 16:00 uur worden veelal dezelfde dag nog ingepakt en verstuurd. Weekenden en feestdagen zijn daarbij uiteraard niet inbegrepen.

BEZORGKOSTEN:

Bij bestellingen boven de €25,- worden er geen bezorgkosten berekend. Deze zijn dan voor rekening van The Man With The Pan.

RETOUREN:

Omdat de producten van The Man With The Pan voedingswaren zijn, kunnen wij verstuurde producten niet retour nemen.

OVERIGE VRAGEN :

Voor vragen en opmerkingen over de website of over je bestelling(en), kun je contact opnemen via info@themanwiththepan.com.